Ingrediƫnten
Schaal
- 2 tot 3 el chiazaad
- 1 schepje eiwitpoeder (vanille)
- 150 ml volvette kokosmelk
- snufje zout
- 100 gr Griekse yoghurt of kokosyoghurt
- 50 gr aardbeien of frambozen
- 1 el kokosmelk of water
- kokossnippers of keto granola
- handje verse blauwe bessen
Bereidingswijze
- Week een avond van tevoren de chiazaadjes met de kokosmelk, snufje zout en het eiwitpoeder. Doe dit door alles in een kommetje samen te mengen, 10 min te laten staan en nogmaals te roeren en afgedekt in de koelkast te laten weken tot de volgende dag.
- Op de ochtend zelf pak je een glas en leg je wat aardbeien op de bodem. Hierop verdeel je de yoghurt. In de yoghurt laag druk je nog een aantal bosbessen.
- De volgende laag is de chiapudding. Pak de chiapudding uit de koelkast en roer goed door. Schep de pudding over de yoghurt laag.
- Pureer de frambozen en aardbeien samen met een el kokosmelk of een scheutje water. Giet dit als bovenste laag over de chiapudding heen.
- Top af met wat verse bosbessen en kokossnippers. Je kunt er bijvoorbeeld ook wat keto granola overheen strooien.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 glas
- Calorieƫn: 604
- Vetten: 43,6
- Koolhydraten: 12,7
- Vezels: 13,8
- Eiwitten: 33,2