Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Lijnzaadwraps met tonijn

Lijnzaadwraps met tonijnsalade

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star Geen reviews
  • Chef: Angela Mulder
  • Bereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 10
  • Totale tijd: 20
  • Porties: 1 portie (2 wraps) 1x
  • Categorie: Lunch

Ingrediënten

Schaal
  • 2 lijnzaadwraps
  • 1 blikje tonijn, olijfolie
  • 2 el mayonaise
  • 2 el kappertjes
  • 1 kleine rode ui
  • 1 tl citroensap
  • handje rucola
  • 2 radijsjes
  • 1 gekookt ei

Bereidingswijze

  1. Breng een pan met water aan de kook. Voeg het ei toe als het water kookt en kook ca. 8 minuten voor een hard gekookt ei.
  2. Snipper ondertussen de rode ui en snij de radijsjes in schijfjes. Laat het gekookte ei na het koken schrikken en snijd in stukjes.
  3. Haal de tonijn stukjes uit blik en doe deze in een kleine mengkom. Roer de mayonaise er goed doorheen. Voeg de peper, zout, rode ui, citroensap en kappertjes toe en meng nog een keer goed. 
  4. Verwarm de wraps even kort in een koekenpan en leg op een bord. 
  5. Beleg ze met wat rucola, plakjes radijs, gesneden ei en de tonijnsalade. Voeg eventueel nog wat extra peper en zout toe. 
  6. Rol ze dicht door een satéprikker in het midden te steken. Serveer en genieten maar!


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 portie (2 wraps)
  • Calorieën: 646
  • Vetten: 38,9
  • Koolhydraten: 6,5
  • Vezels: 13,8
  • Eiwitten: 45,9