Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Dessertglazen gevuld met mascarpone, blauwe bessen en aardbeien!

Mascarpone toetje met bessen

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star 4.8 sterren uit 9 review(s)
  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 10
  • Totale tijd: 10
  • Porties: 6 glazen 1x
  • Categorie: Dessert

Ingrediënten

Schaal
  • 115 gr mascarpone
  • 125 ml slagroom
  • 1/2 tl vanille-extract
  • 3 el Sukrin Icing of erythritol naar smaak
  • 250 gr aardbeien
  • 125 gr blauwe bessen

Bereidingswijze

  1. Klop in een grote kom met een elektrische mixer de mascarpone, slagroom, vanille extract en Sukrin Icing samen op de hoogste stand, totdat er stijve pieken ontstaan.
  2. Snijd de aardbeien in kleine blokjes en verdeel deze over je zes mooiste dessertglazen. Verdeel vervolgens de mascarpone over de glazen en maak het af met de blauwe bessen. Eet smakelijk!


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 glas
  • Calorieën: 169
  • Vetten: 15,2
  • Koolhydraten: 5,4
  • Eiwitten: 1,8