Ingrediënten
Schaal
- 2–3 middelgrote eieren
- 30 gr babyspinazie, in stukjes gesneden
- 10 gr Parmezaanse kaas, geraspt
- 1/4 tl uienpoeder
- 1/8 tl nootmuskaat
- zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- Klop in een grote kom de eieren los en voeg al roerend de spinazie en Parmezaanse kaas toe. Breng op smaak met uienpoeder, nootmuskaat, zout en peper.
- Vet een kleine koekenpan in met boter of olie en verwarm de pan boven een middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en bak de omelet ongeveer 3 minuten aan een kant. Draai dan het omelet om met een spatel en bak nog eens 3 minuten. Zet het vuur nu laag en bak nog eens 2 minuten. Eet smakelijk!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 omelet
- Calorieën: 186
- Vetten: 12,7
- Koolhydraten: 2,9
- Eiwitten: 17,0