Ingrediënten
Schaal
- 6 dikke plakjes ham
- 4 middelgrote eieren
- 1/2 ui
- 1/2 rode paprika
- groente naar keuze
- zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- Snijd op een grote snijplank de ui en paprika in kleine stukjes. Fruit vervolgens de ui in een koekenpan boven een middelhoog vuur. Voeg na een aantal minuten bakken de paprika toe en bak even kort mee.
- Giet de eieren vervolgens over de groente in de pan. Pak dan een spatel en roer goed door de pan, om zo een roerei te maken.
- Haal het roerei met de groente uit de pan. Verdeel het roerei en de groente over de plakjes ham en breng op smaak met peper en zout. Rol de ham vervolgens strak op, en bak de gevulde hamrollen nog even een paar seconden in de koekenpan.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 porties
- Calorieën: 210
- Vetten: 12,5
- Koolhydraten: 4,1
- Eiwitten: 19,8