Ingrediënten
Schaal
- 55 gr roomkaas
- 2 middelgrote eieren
- 1/2 tl kaneel
- stevia of erythritol naar smaak
- vers fruit (aardbeien, blauwe bes of framboos)
Bereidingswijze
- Doe alle ingrediënten in een blender of keukenmachine. Zet de blender aan en mix tot een glad beslag. Laat het beslag na het mengen 2 minuten buiten de koelkast rusten.
- Verwarm een ingevette koekenpan boven een middelhoog vuur. Je kan ervoor kiezen om één grote pannenkoek te bakken of twee tot drie kleintjes. Doe het beslag in de pan en bak de pannenkoek tot er aan de bovenkant van de pannenkoek bubbeltjes verschijnen en de randen droog zijn. Draai de pannenkoek dan om en bak hem nog eens 1 minuut.
- Serveer de pannenkoek eventueel met suikervrije stroop en wat vers fruit!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 grote pannenkoek
- Calorieën: 344
- Vetten: 29,1
- Koolhydraten: 2,5
- Eiwitten: 17,2