Ingrediënten
Schaal
- 150 gr rucola slamelange
- 100 gr rosbief
- 60 gr cherrytomaten
- 30 gr pijnboompitten
- 30 gr Parmezaanse kaas, flakes
- 4 el pesto
- 1 el olijfolie
- 1 tl limoen of citroensap
- optioneel: zongedroogde tomaatjes
- optioneel: avocado, in blokjes gesneden
Bereidingswijze
- Snijd op een snijplank de rosbief en cherrytomaten in kleine stukjes. Meng vervolgens in een kleine kom de groene pesto, limoensap en olijfolie om de pestodressing te maken.
- Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie. Verdeel de sla over twee borden en leg de rosbief over de sla. Doe vervolgens de cherrytomaten en pijnboompitten bij de sla en garneer de pestodressing. Strooi tenslotte de Parmezaanse kaas vlokken over de salade. Serveer eventueel wat zongedroogde tomaatjes en avocado bij de salade.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 portie
- Calorieën: 426
- Vetten: 32,8
- Koolhydraten: 5,4
- Eiwitten: 24,9