Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Salade met garnalen en avocado.

Salade met Hollandse garnalen

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star Geen reviews
  • Chef: Angela Mulder
  • Bereidingstijd: 15
  • Totale tijd: 15
  • Porties: 2 porties 1x
  • Categorie: Lunch
  • Keuken: Hollands

Ingrediënten

Schaal
  • 150 g ijsbergsla
  • paar takjes verse peterselie
  • 1 limoen
  • 2 tomaten
  • 1 avocado
  • 200 gr Hollandse garnalen
  • 2 el olijfolie
  • zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

  1. Snij de ijsbergsla grof, peterselie klein, limoen door de helft, de tomaten en avocado in blokjes. 
  2. Doe alles samen met de garnalen in een mengkom
  3. Pers de limoen uit boven de mengkom. Voeg de olijfolie, peper en zout toe en meng goed. 
  4. Verdeel over twee borden en garneer met schijfje limoen.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 portie (1/2 van de salade)
  • Calorieën: 366
  • Vetten: 27,8
  • Koolhydraten: 4,1
  • Vezels: 5
  • Eiwitten: 22,7