Ingrediënten
Schaal
- 225 gr sugar snaps
- 40 gr geraspte Parmezaanse kaas
- 15 ml olijfolie
- 15 gr sjalotten, in stukjes gesneden
- 1 tl verse tijm, in stukjes gehakt
- zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 225 graden. Pak dan de verse sugar snaps en verwijder de puntjes en eventuele draden. Verspreid de sugar snaps op een bakplaat bekleed met bakpapier en bestrijk de sugar snaps met olijfolie. Strooi vervolgens de Parmezaanse kaas sjalotjes, tijm en zeezout over de sugar snaps.
- Bak de sugar snaps 6-10 minuten in de voorverwarmde oven. Verdeel in 4 evengrote porties en serveer!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1/4
- Calorieën: 93
- Vetten: 6,2
- Koolhydraten: 3,6
- Eiwitten: 5,0