Ingrediënten
Schaal
- 6 eetlepels chiazaad
- 300 ml amandelmelk, ongezoet
- 300 Griekse yoghurt, 10% vet
- 1 espresso
- 1 tot 2 el erythritol of ery-bronze naar smaak
- 1/2 tl vanille-extract
- 1 el cacaopoeder
Bereidingswijze
- Meng het chiazaad met de melk, 150 g Griekse yoghurt, espresso, erythritol en vanille-extract in een blender.
- Schep over in 2 glazen potten of schaaltjes en verdeel de overgebleven yoghurt over de chiapudding in de glaasjes
- Zet in de koelkast voor minimaal 2 uur of het liefst een hele nacht.
- Strooi de cacao over de yoghurt en serveer direct
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 schaaltje (1/2 van het totaal)
- Calorieën: 361
- Vetten: 27,7
- Koolhydraten: 7,7
- Vezels: 10,3
- Eiwitten: 14,8