Ingrediënten
Schaal
- 2 blikjes volvette kokosmelk
- 1 tl vanille aroma
- erythritol naar smaak
Bereidingswijze
- Laat de blikjes kokosmelk 4 uur opstijven in de koelkast. Haal na 4 uur de blikjes uit de koelkast. Verwijder de deksel en laat de overgebleven vloeistof in de blikjes uitlekken.
- Doe dan het overgebleven kokosvet samen met de zoetstof en vanille aroma in een blender en mix tot een glad mengsel. Doe het mengsel in een plastic vershoudbakje en plaats het bakje in de vriezer.
- Haal na 45 minuten het bakje uit de vriezer en roer het mengsel dan nog een keer goed door elkaar. Het roeren zorgt ervoor dat het een dik en romig mengsel blijft. Herhaal dit totdat het bakje 4 uur in de vriezer heeft gezeten.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1/5
- Calorieën: 252
- Vetten: 24,2
- Koolhydraten: 2,5
- Eiwitten: 3,2