Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Heerlijke salade met fricandeau, rucola en tonijn.

Vitello tonnato

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star 5 sterren uit 1 review
  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 10
  • Totale tijd: 10 minutes
  • Porties: 2 porties 1x
  • Categorie: Lunch, Voorgerecht
  • Keuken: Italiaanse

Ingrediënten

Schaal
  • 185 gr tonijn in water uit blik
  • 3 el mayonaise
  • 3 el kappertjes
  • citroensap naar smaak
  • 75 gr rucola
  • 200 gr fricandeau
  • 50 gr cherrytomaten

Bereidingswijze

  1. Verdeel de fricandeau over twee borden. Pureer de tonijn en de mayonaise met de staafmixer. Breng op smaak met het citroensap, peper en eventueel zout. Verdeel het tonijnmengsel over de fricandeau en doe de rucola, kappertjes en tomaat tot slot over de vitello tonato.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1/2
  • Calorieën: 364
  • Vetten: 22,6
  • Koolhydraten: 1,6
  • Eiwitten: 36,4