Ingrediënten
Schaal
- 125 ml light kokosmelk
- 125 ml amandelmelk, ongezoet
- 100 gr zomerfruit uit diepvries
- 2 el chiazaad
- 15 gr Steviala Kristal
- optioneel: 1 el geraspte kokos
Bereidingswijze
- Meng in een grote kom de kokosmelk, amandelmelk, Steviala Kristal en chiazaad. Voeg dan het zomerfruit en de kokosrasp toe aan de kom en meng nog eens goed.
- Doe de kom vervolgens 4 uur in de koelkast, zodat de chiazaad kan binden aan de vloeistof.
- Haal na het bindingsproces de kom uit de koelkast en schenk het mengsel in vier ijsvormpjes. Plaats de ijsvormpjes in de vriezer, totdat de vruchtenijsjes zijn bevroren.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 ijsje
- Calorieën: 61
- Vetten: 4,5
- Koolhydraten: 2,1
- Eiwitten: 1,7