Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Warme chiapudding met hazelnoot en cacao

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star 5 sterren uit 3 review(s)
  • Chef: Angela Mulder
  • Bereidingstijd: 5
  • Kooktijd: 10
  • Totale tijd: 15
  • Porties: 1 schaaltje 1x
  • Categorie: Ontbijt

Ingrediƫnten

Schaal

Bereidingswijze

  1. Voeg de amandeldrink toe aan een steelpannetje en verwarm de melk boven een laag vuur. Voeg de cacao, kaneel, eiwitpoeder en de MCT-olie toe. Warm dit al roerend op. Zet het vuur iets hoger en voeg het chiazaad en hennepzaad toe.
  2. Als alles goed is gemengd en de pap zachtjes kookt, zet je het vuur uit en doe je de deksel op de pan. Laat de pap in het pannetje 5 minuten rusten en indikken.
  3. Snijd ondertussen de hazelnoten in grove stukken. Warm de pudding kort op, breng op smaak met een snufje zout en schenk in een kom.
  4. Garneer de pudding met de stukjes hazelnoot, hazelnootpasta en eventueel wat hennepzaad en blauwe bessen of kokossnippers.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 schaaltje
  • CalorieĆ«n: 478
  • Vetten: 34,9
  • Koolhydraten: 5,7
  • Vezels: 14,8
  • Eiwitten: 27,6