Ingrediƫnten
Schaal
- 150 ml amandeldrink, ongezoet
- 1 el cacaopoeder
- 1/2 tl kaneel
- 1 schepje eiwitpoeder (chocolade)
- 1 tl MCT-olie of kokosolie
- 25 gr chiazaad
- 15 gr hennepzaad
- 10 gr hazelnoten
- snufje zout
- 1 el koolhydraatarme hazelnootpasta
- 15 gr blauwe bessen of kokossnippers
Bereidingswijze
- Voeg de amandeldrink toe aan een steelpannetje en verwarm de melk boven een laag vuur. Voeg de cacao, kaneel, eiwitpoeder en de MCT-olie toe. Warm dit al roerend op. Zet het vuur iets hoger en voeg het chiazaad en hennepzaad toe.
- Als alles goed is gemengd en de pap zachtjes kookt, zet je het vuur uit en doe je de deksel op de pan. Laat de pap in het pannetje 5 minuten rusten en indikken.
- Snijd ondertussen de hazelnoten in grove stukken. Warm de pudding kort op, breng op smaak met een snufje zout en schenk in een kom.
- Garneer de pudding met de stukjes hazelnoot, hazelnootpasta en eventueel wat hennepzaad en blauwe bessen of kokossnippers.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 schaaltje
- Calorieƫn: 478
- Vetten: 34,9
- Koolhydraten: 5,7
- Vezels: 14,8
- Eiwitten: 27,6